Er zijn verschillende manieren om een bijdrage te leveren aan onderzoek naar energetische geneeskunde.

Zowel cliënten als therapeuten kunnen deelnemen aan onderzoek door vragenlijsten in te vullen. Soms vragen we voor onderzoeken deelnemers, zowel cliënten als therapeuten. Deze kondigen we aan in de nieuwsbrief, via social media en hier op de website.

Voer je zelf praktijkonderzoek uit of zou je dat graag willen doen? Of wil je literatuuronderzoek doen naar een gerelateerd onderwerp? Wil je graag uitwisselen met andere therapeuten en onderzoekers, werklast en kennis delen, of wil je feedback en ondersteuning? Laat het ons weten.

Wil je nog meer betrokken worden bij onderzoeksprojecten, bedrijfsvoering of PR? Ook dan komen we graag met je in contact.

Describing Energy Medicine in the Netherlands

(Beschrijven van energetische geneeskunde in Nederland)

Case reports zijn de basis van alle onderzoek. Daarom verzamelen we casussen over energetische behandelwijzen. Dit zijn alle behandelwijzen die uitgaan van een energetisch wereldbeeld. Heb je een casus of zou je er een willen schrijven? Neem contact met ons op (contactgegevens zie onderaan de pagina). Stuur niet zomaar een casus via de gewone mail, stuur ons eerst een mailtje zonder casus. We sturen je dan de instructies toe. Daarmee waarborgen we privacy en veiligheid.

Wil je een casus opzoeken? Stuur ons ook dan een mail. De database is nog niet vrij toegankelijk. Voor het bouwen van een gebruiksvriendelijke en veilige ‘voorkant’ werven we momenteel fondsen.

Meehelpen met moeite of geld? Graag!